MeerDaglichtInHuis

Bel ons voor
vrijblijvende
informatie

030-2804276

Montage van uw Bik Glasslight lichtkoepel

Wanneer u een Bik Glasslight lichtkoepel wilt laten monteren, bent u bij Verhoef Dakramen aan het juiste adres.bik-glasslight


Van BIK Glasslight zijn de volgende maten beschikbaar:Voordeel van de Bik Glasslight kopels zijn:

Belijning BIK GlassLight
Voor een optimale afwatering heeft het vlakke glazen dakraam een – bijna onzichtbare – hellingshoek van 3 graden en is het glas vlak verlijmd. BIK GlassLight is maximaal 30 cm hoog waardoor het product geen concessie doet aan de architectuur van het gebouw. Doordat het glasoppervlak niet wordt onderbroken, blijft ook het uitzicht optimaal. BIK GlassLight is met het thermisch gescheiden aluminium frame een solide product.

Hoge isolatiewaarde
BIK GlassLight heeft een U-waarde van 1,1 W/m²K. Het product is bovendien onderhoudsarm.

Renovatievariant
BIK GlassLight is tevens verkrijgbaar als renovatieproduct. Door het plaatsen van dit product op de oude opstand kan een koepel eenvoudig vervangen worden. Hiermee kan een bestaand daglichtproduct snel en voordelig worden verbeterd. Zowel de renovatievariant als de reguliere GlassLight kenmerken zich door een eenvoudige installatie.Let bij het plaatsen van de GlassLight Renovatie op de bestaande bevestiging van de oude opstand. In verband met het extra gewicht van de GlassLight dient deze drukvast te zijn.

Uitvoeringen
Om het klimaat in een ruimte te reguleren kan er gekozen worden voor een ventilerend raam. Uiteraard is het mechanisme waarmee de GlassLight wordt geopend volledig geïntegreerd en daarmee onzichtbaar. De vaste nieuwbouw variant van GlassLight voldoet aan de producteisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.